Održana 3. sjednica Vijeća za prevenciju Dubrovačko-neretvanske županije

U prostorijama Županije dubrovačko-neretvanske, jučer 5. studenog, održana je 3. sjednica Vijeća za prevenciju Dubrovačko-neretvanske županije. Na sjednici je ispred županije nazočio župan Nikola Dobroslavić kao predsjednik Vijeća, zatim predsjednik Županijske skupštine Ivan Margaretić, pročelnica Upravnog odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić, a ispred Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na sjednici je nazočio zamjenik načelnika PU dubrovačko-

Foto: PU dubrovačko-neret.

U prostorijama Županije dubrovačko-neretvanske, jučer 5. studenog, održana  je 3. sjednica  Vijeća za prevenciju Dubrovačko-neretvanske županije.

Na sjednici je ispred županije nazočio župan Nikola Dobroslavić kao predsjednik Vijeća, zatim predsjednik Županijske skupštine Ivan Margaretić, pročelnica Upravnog odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić, a ispred Policijske uprave dubrovačko-neretvanske  na sjednici je nazočio zamjenik načelnika PU dubrovačko-neretvanske Tonči Glumac sa suradnicima i ostali članovi Vijeća.

U svom izlaganju zamjenik načelnika Tonči Glumac predstavio je finalizirani Plan preventivnog djelovanja radi smanjenja prometnih nesreća sa smrtnim posljedicama uzrokovanih brzinom,  dok je novinarka Silva Capurso govorila o važnosti uloge medija u realizaciji navedenoga plana.

Također,  Vijeću je predstavljen dopunjeni Prijedlog strategije prevencije poremećaja u ponašanju djece i mladih Dubrovačko-neretvanske županije koji će se, od strane Županijske skupštine, uputiti na usvajanje.



Stranica