Obavijest kandidatima za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, provodi postupak odabira kandidata za premještaj, nakon objave popisa slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, koji je objavljen na intranetu Ministarstva unutarnjih poslova 29. listopada 2014. godine. Razgovor (intervju) s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz popisa slobodnih radnih mjesta obavit će se 16. prosinca 2014. godine u sjedištu Policijske

Foto: Ilustracija

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, provodi postupak odabira kandidata za premještaj, nakon objave popisa slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, koji je objavljen na intranetu Ministarstva unutarnjih poslova 29. listopada 2014. godine.

Razgovor (intervju) s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz popisa slobodnih radnih mjesta obavit će se 16. prosinca 2014. godine u sjedištu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, Dr. Ante Starčevića 13 (velika sala) s početkom u 8.30 sati  po rasporedu o kojem će kandidati biti obaviješteni telefonskim putem.

Povjerenstvo će u razgovoru s kandidatima utvrditi dosadašnje radno iskustvo, motivaciju i usmjerenost na postignuće, socijalne vještine i interpersonalne odnose, komunikacijske vještine i osobnu prezentaciju te obrazovanje. Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.

Kandidati koji ne pristupe razgovoru(intervjuu) ne smatraju se kandidatima za popunu slobodnih radnih mjesta.



Stranica