Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

U prostorijama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske danas, 19. veljače, organizirana je prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Ovu akcija, koja se već tradicionalno provodi u prostorijama policije, organizirali su djelatnici Društva Crvenog križa Dubrovnika u suradnji sa Službom za transfuziju Opće bolnice Dubrovnik.

 

U prostorijama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske danas, 19. veljače,  organizirana je prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Ovu akcija, koja se već tradicionalno provodi u prostorijama policije, organizirali su djelatnici Društva Crvenog križa Dubrovnika u suradnji sa Službom za transfuziju Opće bolnice Dubrovnik.

Pored djelatnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, ovoj današnjoj akciji odazvali su se i djelatnici JP Libertasa, Porezne uprave i FINE, njih ukupno 50, a prikupljene su 33 doze krvi.

Društvo Crvenog križa Dubrovnika svim darovateljima zaželili su dobro zdravlje i još puno darivanja krvi,a također su izrazili zadovoljstvo prikupljenim dozama i iskazanom humanošću.



Stranica