Obavijest o testiranju kandidata za radno mjesto rukovodećeg policijskog službenika

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodno radno mjesto rukovodećeg policijskog službenika u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, provodi postupak odabira kandidata prijavljenih na interni oglas za radno mjesto VODITELJ ODJELA ZA POMORSKU I AERODROMSKU POLICIJU u Službi za granicu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova 12. lipnja 2015. godine.

Foto: Ilustracija

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodno radno mjesto rukovodećeg policijskog službenika u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, provodi postupak odabira kandidata prijavljenih na interni oglas za  radno mjesto VODITELJ ODJELA ZA POMORSKU I AERODROMSKU POLICIJU u Službi za granicu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova 12. lipnja 2015. godine.

Testiranje kandidata održati će se 15. srpnja 2015. godine s početkom u 10 sati u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, Dr. Ante Starčevića 13 (velika sala).

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.

Kandidati koji zadovolje na provjeri znanja, odnosno ostvare najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Povjerenstvom .

Povjerenstvo će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci, te rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.

Razgovor (intervju) s kandidatima koji zadovolje na provjeri znanja, obavit će se istoga dana, 15. srpnja 2015. godine u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, Dr. Ante Starčevića 13 (velika sala), o čemu će kandidati biti obaviješteni neposredno nakon testiranja.



Stranica