Tjedno izvješće za promet

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 15 prometnih nesreća. Radi s o 7 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 8 s ozlijeđenim osobama u kojima je 1 osoba teže, a 10 ih je lakše ozlijeđeno.

Foto: Ilustracija

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 15 prometnih nesreća. Radi s o 7 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 8 s ozlijeđenim osobama u kojima je 1 osoba teže, a 10 ih je lakše ozlijeđeno. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 732 represivne mjere od kojih izdvajamo 263 mjere poduzete zbog prekoračenja brzine i 22 mjere zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa su isključena 24 vozača i 7 vozila.

U noći sa subote na nedjelju 5./6. prosinca na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provedena je akcija pojačanog nadzora alkoholiziranosti vozača kada je prekršajno sankcionirano 45 vozača od kojih njih 21 zbog vožnje pod utjecajem alkohola. 



Stranica