Osumnjičen za krađu goriva i rezervoara

Nakon što je policiji u nedjelju, 3. siječnja, prijavljeno da je nepoznati počinitelj prethodne noći na rivi u mjestu Žuljana, u općini Ston, iz rezervoara 4 vezene brodice otuđio ukupno 20 litara goriva i jedan rezervoar, policijski službenici Postaje pomorske policije Dubrovnik su istog dana, oko 15.55 sati, na plovilu na moru u Mljetskom kanalu, zatekli 39-godišnjeg državljanina Ukrajine za kojeg je utvrđeno da je otuđio spomenuto gorivo i rezervoar.  

foto: Ilustracija

Nakon što je policiji u nedjelju, 3. siječnja, prijavljeno da je nepoznati počinitelj prethodne noći na rivi u mjestu Žuljana, u općini Ston, iz rezervoara 4 vezene brodice otuđio ukupno 20 litara goriva i jedan rezervoar, policijski službenici Postaje pomorske policije Dubrovnik su istog dana, oko 15.55 sati, na plovilu na moru u Mljetskom kanalu, zatekli 39-godišnjeg državljanina Ukrajine za kojeg je utvrđeno da je otuđio spomenuto gorivo i rezervoar.  Obzirom da se progon počinitelja u konkretnom slučaju poduzima privatnom tužbom, oštećeni su upoznati s podacima počinitelja.

Kriminalističkim istraživanjem je također utvrđeno da je plovilo na kojem je zatečen spomenuti ukrajinski državljanin otuđeno na otoku Pagu krajem prosinca 2015. godine zbog čega je državljanin Ukrajine tijekom jučerašnjeg dana predan policijskim službenicima Policijske postaje Pag na dalje kriminalističko istraživanje.



Stranica