Tjedno izvješće za promet

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 16 prometnih nesreća. Radi s o 11 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 5 s ozlijeđenim osobama u kojima je 5 osoba lakše ozlijeđeno. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 526 represivnih mjera od čega izdvajamo 169 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine i 16 mjera zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa je isključen 21 vozač i 4 vozila.

Foto: Ilustracija

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 16 prometnih nesreća. Radi s o 11 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 5 s ozlijeđenim osobama u kojima je 5 osoba lakše ozlijeđeno. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 526 represivnih mjera od čega izdvajamo 169 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine i 16  mjera zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa je isključen 21 vozač i 4 vozila.

U subotu, 2. travnja na području Postaje prometne policije Dubrovnik provedena je akcija pojačanog nadzora i sankcioniranja svih prometnih prekršaja kada su prekršajno sankcionirana 56 vozača.

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas, oko 1 sat u mjestu Uskoplje u Konavlima jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Do prometne nesreće je došlo kada je 23-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka, izgubio kontrolu nad vozilom s kojim je sletio u provaliju. U ovoj prometnoj nesreći teže je ozlijeđena  17-godišnja putnica iz vozila koja je zadržana na liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok je 23-godišnji vozač dobio lakše tjelesne ozlijede. 



Stranica