Prijetio i vrijeđao policijske službenike

Tijekom popodnevnih sati u nedjelju, 30. listopada, u Ulici kralja Tomislava u Trpnju 38-godišnjak je parkirao svoje osobno vozilo preko obje kolničke trake blokiravši promet u oba pravca. Prilikom intervencije policijskih službenika 38-godišnjak je odbio pomaknuti vozilo te je vrijeđao i prijetio policijskim službenicima nakon čega je uhićen i doveden na kriminalističko istraživanje.

Foto: Ilustracija

Tijekom popodnevnih sati u nedjelju, 30. listopada, u Ulici kralja Tomislava u Trpnju 38-godišnjak je parkirao svoje osobno vozilo preko obje kolničke trake blokiravši promet u oba pravca.  Prilikom intervencije policijskih službenika 38-godišnjak je odbio pomaknuti vozilo te je vrijeđao i prijetio policijskim službenicima nakon čega je uhićen i doveden na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo prijetnje, doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, dok je zbog narušavanja javnog reda i mira prekršajno sankcioniran.   



Stranica