Dragovoljne predaje minsko-eksplozivnih sredstava i streljiva

Tijekom jučerašnjeg dana policiji je u troje građana dragovoljno predalo minobacačku minu, granatu, 7 komada dimnih uložaka, 10 m sporogorećeg štapina i 240 komada streljiva.
Ovom prilikom još jednom naglašavamo kako građani mogu i dalje, bez vremenskog ograničenja, predati zabranjeno i dozvoljeno oružje i streljivo. Naglašavamo da se protiv njih neće pokretati prekršajni ni kazneni postupak. Dovoljno je da se obrate najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192, nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasna sredstva.
 

Foto: Ilustracija

Tijekom jučerašnjeg dana policiji je u troje građana dragovoljno predalo  minobacačku minu, granatu, 7 komada dimnih uložaka, 10 m sporogorećeg štapina i 240 komada streljiva.

Ovom prilikom još jednom naglašavamo kako građani mogu i dalje, bez vremenskog ograničenja, predati zabranjeno i dozvoljeno oružje i streljivo. Naglašavamo da se protiv njih neće pokretati prekršajni ni kazneni postupak. Dovoljno je da se obrate najbližoj  policijskoj postaji ili na broj 192, nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasna sredstva. 



Stranica