Najava: Poštujte naše znakove u OŠ Vladimira Nazora u Pločama

U Osnovnoj školi Vladimira Nazora u Pločama u četvrtak, 9. studenog 2017.godine od 9,30 do 12,30 sati održati će se preventivni programa „Poštujete naše znakove“. Program je namijenjen djeci nižih razreda osnovnih škola koja će imati prilike sudjelovati u interaktivnim radionicama na temu „Manje oružja-manje tragedija“, „Mali forenzičari“, Policajac-prijatelj pomagač“, „Sigurno u prometu“, „Mala škola prve pomoći“ kao i prezentacijama protupožarne zaštite i Hrvatske gorske službe spašavanja.

Foto: Ilustracija

U Osnovnoj školi Vladimira Nazora u Pločama u četvrtak, 9. studenog 2017.godine od 9,30 do 12,30 sati održati će se preventivni  program „Poštujete naše znakove“. Program je namijenjen djeci nižih razreda osnovnih škola koja će imati prilike sudjelovati u interaktivnim radionicama na temu „Manje oružja-manje tragedija“, „Mali forenzičari“, Policajac-prijatelj pomagač“, „Sigurno u prometu“, „Mala škola prve pomoći“ kao i prezentacijama protupožarne zaštite i Hrvatske gorske službe spašavanja.

Osim toga, djeca će imati prilike vidjeti predstavu u izvedbi glumačke skupine „Mak-teatar“ iz Zagreba te isprobati vožnju mini autićima koju će im omogućiti predstavnici udruge Yumicar.

Ovaj preventivni program zajednički provode Služba za sigurnost cestovnog prometa i Služba za prevenciju Ravnateljstva policije, a aktivnosti unutar programa u Osnovnoj školi Vladimira Nazora zajednički će provesti policijski službenici Ravnateljstva policije i Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i brojni suradnici čiji je rad na temu sigurnosti djece u prometu prepoznat kroz Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa.



Stranica