Dubrovnik - teška tjelesna ozljeda i nasilničko ponašanje

Jučer, 8.srpnja, pol.službenici PP Dubrovnik dovršili su krim.obradu nad 21-godišnjakom i 19-godišnjakom, obojica iz Dubrovnika, kojom je utvrđeno da su dana 21.lipnja 2009.g. oko 3 sata u Dubrovniku, Ulica brsalje bb, ispred ulaza u disco club Fuego, fizički napali 25-godišnjaka iz Dubrovnika. Navedeni su u daljnjem udaranju spriječeni od strane zaštitara. Tom prilikom 25-godišnjak nije zadobio tjelesne ozljede. Nakon toga, također ispred ulaza u disco club, dvojica naprijed navedenih su fizički napali 31-godišnjaka iz Dubrovnika, udarajući ga nogama po glavi i tijelu, uslijed čega je isti zadobio teške tjelesne ozljede. Protiv 21-godišnjaka i 19-godišnjaka slijedi kaznena prijava poradi osnovane sumnje da su počinili kaznena djela teška tjelesna ozljeda i nasilničko ponašanje, kao i optužni prijedlog iz čl.6. Zakona o prerkšajima protiv javnog reda i mira.


Jučer, 8.srpnja, pol.službenici PP Dubrovnik dovršili su krim.obradu nad 21-godišnjakom i 19-godišnjakom, obojica iz Dubrovnika, kojom je utvrđeno da su dana 21.lipnja 2009.g. oko 3 sata u Dubrovniku, Ulica brsalje bb, ispred ulaza u disco club Fuego, fizički napali 25-godišnjaka iz Dubrovnika. Navedeni su u daljnjem udaranju spriječeni od strane zaštitara. Tom prilikom 25-godišnjak nije zadobio tjelesne ozljede.
Nakon toga, također ispred ulaza u disco club, dvojica naprijed navedenih su fizički napali 31-godišnjaka iz Dubrovnika, udarajući ga nogama po glavi i tijelu, uslijed čega je isti zadobio teške tjelesne ozljede.
Protiv 21-godišnjaka i 19-godišnjaka slijedi kaznena prijava poradi osnovane sumnje da su počinili kaznena djela teška tjelesna ozljeda i nasilničko ponašanje, kao i optužni prijedlog iz čl.6. Zakona o prerkšajima protiv javnog reda i mira.
 
 


Stranica