Konzulica Australije u posjetu PU dubrovačko-neretvanskoj

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske primio je danas, 3. lipnja, u radni posjet gđu Natalie Roche, Prvu Tajnicu i konzulicu Veleposlanstva Australije u Zagrebu i gđu Renatu Buljubašić, djelatnicu konzulata.

 Foto: PU dubrovačko-neret.

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Tonči Glumac primio je danas, 3. lipnja, u radni posjet gđu Natalie Roche, Prvu Tajnicu i konzulicu Veleposlanstva Australije u Zagrebu i gđu Renatu Buljubašić, djelatnicu konzulata.

U cilju aktivne koordinacije i suradnje na korist svih australskih turista koji dolaze na područje Dubrovačko-neretvanske županije, gđa Roche izrazila je zadovoljstvo s dosadašnjom međusobnom suradnjom i zaželila što bolji nastavak suradnje, obzirom da se iz godine u godinu povećava broj turista iz Australije koji dolaze u posjet ovoj županiji.

Tijekom sastanka razgovaralo se i o stanju sigurnosti na području naše Policijske uprave, kojom prilikom je konzulica Roche istaknula iznimno zadovoljstvo stanjem sigurnosti ne samo na području ove Policijske uprave, nego i u cijeloj Hrvatskoj u kojoj boravi već skoro tri godine.

Načelnik Glumac je također istaknuo i niz aktivnosti koje policija poduzima tijekom turističke sezone kako bi osigurala najviši stupanj sigurnosti za domaće i strane turiste te naše građane.



Stranica