Maloljetnik osumnjičen za tešku krađu

Jučer, 16.lipnja, oko 3 sata, na Pilama u Dubrovniku 17-godišnjak iz Dubrovnika je zatečen u upravljanju motociklom marke Suzuki, prije stjecanja prava na upravljanje i bez korištenja zaštitne kacige, nakon čega je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Njega se sumnjiči da je te noći provalio u poslovnicu rent-a-car poduzeća u Ulici sv

 Foto: Ilustracija

Jučer, 16.lipnja, oko 3 sata, na Pilama u Dubrovniku 17-godišnjak iz Dubrovnika je zatečen u upravljanju motociklom marke Suzuki, prije stjecanja prava na upravljanje i bez korištenja zaštitne kacige, nakon čega je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Njega se sumnjiči da je te noći provalio u poslovnicu rent-a-car poduzeća u Ulici sv. Đurđa u Dubrovniku kojom prilikom je otuđio ključ motocikla, a potom i  motocikl kojim se udaljio s mjesta događaja nakon čega je uhićen na Pilama.

Maloljetnik je jučer uz kaznenu prijavu za počinjenu tešku krađu doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku gdje mu je određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Također mu slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja.



Stranica