Prometna nesreća s teško ozlijeđenim pješakom

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 2. kolovoza, oko 18.40 sati, na Obali pape Ivana Pavla II u Dubrovniku, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede neopasne po život. Naime, 51-godišnjak iz Dubrovnika je upravljao osobnim vozilom marke Mercedes, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom iz smjera zapada prema istoku kada je

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 2. kolovoza, oko 18.40 sati, na Obali pape Ivana Pavla II u Dubrovniku, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede neopasne po život.

Naime, 51-godišnjak iz Dubrovnika je upravljao osobnim vozilom marke Mercedes, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom iz smjera zapada prema istoku kada je dolaskom do pješačkog prijelaza kod križanja s Obalom Stjepana Radića,prednjim dijelom vozila udario u 83-godišnjaka iz Dubrovnika koji je prelazio kolnik na pješačkom prijelazu. Pješaku je pružena liječnička pomoć u dubrovačkoj bolnici gdje su mu konstatirane ozljede i zadržan je na liječenju.



Stranica