Oduzimanje tuđe pokretne stvari

Jučer, 25. kolovoza, oko 11.40 sati, zaprimljena je dojava 32-godišnjaka da su mu dvije nepoznate muške osobe, na Obali Stjepana Radića u Dubrovniku, otuđile parkirano i otključano osobno vozilo marke Toyota Yaris, dubrovačkih registracijskih oznaka. Oko 12 sati u Ulici od sv. Mihajla, uočeno je i zaustavljeno navedeno vozilo. Vozilom je upravljao 29-

Foto: Ilustracija

Jučer, 25. kolovoza, oko 11.40 sati, zaprimljena je dojava 32-godišnjaka da su mu dvije nepoznate muške osobe, na Obali Stjepana Radića u Dubrovniku, otuđile parkirano i otključano osobno vozilo marke Toyota Yaris, dubrovačkih registracijskih oznaka. Oko 12 sati u Ulici od sv. Mihajla, uočeno je i zaustavljeno navedeno vozilo. Vozilom je upravljao 29-godišnjak, a s njim se u vozilu nalazio i njegov brat 30-godišnjak, obojica iz Dubrovnika. Oni su uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje, a vozilo je vraćeno vlasniku.

Zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo oduzimanje tuđe pokretne stvari, protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica