Prometna nesreća na D-8 kod Zatona

Noćas, 3. rujna, oko 3.25 sati na D-8, u blizini mjesta Zaton, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo u kojem se nalazilo ukupno devet osoba, od kojih su dvije osobe zadobile teške ozljede opasne po život, a dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede neopasne po život. Naime, 21-godišnjakinja iz Dubrovnika je upravljala osobnim vozilom marke Opel Astra Caravan, njemačkih nacionalnih oznaka , krećući se kolnikom iz smjera zapada prema istoku, kada je izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja izgubila nadzor nad vozilom te udarila u metalnu zaštitnu ogradu. Uslijed udara vozilo se odbilo i zaustavilo poprečno na

 Foto: Ilustracija

Noćas, 3. rujna, oko 3.25 sati na D-8, u blizini mjesta Zaton, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo u kojem se nalazilo ukupno devet osoba, od kojih su dvije osobe zadobile teške ozljede opasne po život, a dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede neopasne po život.

Naime, 21-godišnjakinja iz Dubrovnika je upravljala osobnim vozilom marke Opel Astra Caravan, njemačkih nacionalnih oznaka , krećući se kolnikom iz smjera zapada prema istoku, kada je izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja izgubila nadzor nad vozilom te udarila u metalnu zaštitnu ogradu. Uslijed udara vozilo se odbilo i zaustavilo poprečno na kolniku. Izvršenim alkotestiranjem kod 21-godišnje vozačice izmjereno je 1,08 promila alkohola u krvi.

U ovoj prometnoj nesreći 20-godišnjak iz Rijeke i 15-godišnjak su zadobili teške tjelesne ozljede opasne po život, a oni su nakon pružene liječničke pomoći prevezeni u splitsku odnosno zagrebačku bolnicu. Teške tjelesne ozljede neopasne po život zadobili su 15-godišnjak i 16-godišnjakinja koji su zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Protiv 21-godišnjakinje slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica