Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 4. listopada, oko 17 sati u ulici Pera Čingrije u Dubrovniku jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede neopasne po život. Krećući se navedenom ulicom iz smjera istoka prema zapadu 60-godišnji državljanin Mađarske je upravljajući osobnim vozilom, mađarskih nacionalnih oznaka, udario prednjim lijevim dijelom vozila u 58-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko pješačkog prijelaza. Nakon pružene liječničke pomoći u dubrovačkoj bolnici, gdje su joj konstatirane teške

 Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 4. listopada, oko 17 sati u ulici Pera Čingrije u Dubrovniku jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede neopasne po život.

Krećući se navedenom ulicom iz smjera istoka prema zapadu 60-godišnji državljanin Mađarske je upravljajući osobnim vozilom, mađarskih nacionalnih oznaka,  udario prednjim lijevim dijelom vozila u 58-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko pješačkog prijelaza. Nakon pružene liječničke pomoći u dubrovačkoj bolnici, gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede neopasne po život, pješakinja je zadržana na daljnjem liječenju.



Stranica