Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Tijekom vikenda evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede neopasne po život. U petak, 11.studenog, oko 14.15 sati, 82-godišnjakinja je započela prelaziti kolnik Ulice Iva Vojnovica van obilježenog pješačkog prijelaza, kada je na nju naletjelo osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 48-godišnjak. Nakon

Foto: Ilustracija

Tijekom vikenda evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede neopasne po život. U petak, 11.studenog, oko 14.15 sati, 82-godišnjakinja je započela prelaziti kolnik Ulice Iva Vojnovica van obilježenog pješačkog prijelaza, kada je na nju naletjelo osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 48-godišnjak. Nakon pružene liječničke pomoći pješakinja je zadržana na liječenju u dubrovačkoj bolnici gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede neopasne po život.

Istog dana,oko 14.45 sati, u Vela Luci, Ulica 47, 27-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao mopedom, dubrovačkih registracijskih oznaka, te dolaskom do raskrižja, sa prilaznog puta istrčalo mu je 8-godišnje dijete na cestu kojeg je udario  retrovizorom uslijed čega je dijete palo na kolnik. U ovoj prometnoj nesreći dijete je zadobilo teške tjelesne ozljede neopasne po život konstatirane u Domu zdravlja u Vela Luci.



Stranica