Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom u Rogotinu

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 28. studenog, oko 10.40 sati u Rogotinu, vozač motocikla je zadobio teške tjelesne ozljede neopasne po život. Naime, 29-godišnjak je upravljao motociklom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se cestom D-8, smjerom istok-zapad, izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja izgubio je nadzor nad motociklom i s

 Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 28. studenog, oko 10.40 sati u Rogotinu, vozač motocikla je zadobio teške tjelesne ozljede neopasne po život. Naime, 29-godišnjak je upravljao motociklom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se cestom D-8, smjerom istok-zapad, izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja izgubio je nadzor nad motociklom i s istim pao na kolnik. Nastavio je klizati kolnikom, prešao u suprotni kolnički trak i motociklom udario u osobno vozilo, dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnjak.

Nakon pružene liječničke pomoći u Domu zdravlja Ploče, 29-godišnjak je upućen u splitsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.  



Stranica