Ploče - zlouporaba opojnih droga

U petak, 2. prosinca, oko 12.45 sati, u Pločama, Biokovska obala, zaustavljeno je osobno vozilo, dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 26-godišnjak, a kao suvozač u vozilu se nalazila još jedna muška osoba. Kod 26-godišnjaka je pronađeno i oduzeto 11 pizeva opojne droge marihuane, ukupne težine 74,5 gr. Izvršenom pretragom stana i prostorija koje koristi 26-godišnjak na

 Foto: Ilustracija

U petak, 2. prosinca, oko 12.45 sati, u Pločama, Biokovska obala, zaustavljeno je osobno vozilo, dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 26-godišnjak, a kao suvozač u vozilu se nalazila još jedna muška osoba. Kod 26-godišnjaka je pronađeno i oduzeto 11 pizeva opojne droge marihuane, ukupne težine 74,5 gr. Izvršenom pretragom stana i prostorija koje koristi 26-godišnjak na području Ploča i Metkovića pronađena je 31 sjemenka indijske konoplje i pvc vrećica sa 19,6 gr opojne droge marihuane.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je počinio kaznena djela zlouporabe opojnih droga osumnjičeni 26-godišnjak je u subotu,3. prosinca, uz kaznenu prijavu doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku.



Stranica