Dubrovnik - razriješena teška krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 28-godišnjak počinio kazneno djelo teške krađe. Njega se sumnjiči da je tijekom noći 14/15.siječnja 2011.godine iz ugostiteljskog objekta u ulici Pred Dvorom u Dubrovniku, u vlasništvu tvrtke iz Dubrovnika, otuđio dvije metalne kase u kojima se nalazilo 40 000 kuna. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u petak, 16.prosinca, uz kaznenu prijavu doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku.

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 28-godišnjak počinio kazneno djelo teške krađe.

Njega se sumnjiči da je tijekom noći 14/15.siječnja 2011.godine iz ugostiteljskog objekta u ulici Pred Dvorom u Dubrovniku, u vlasništvu tvrtke iz Dubrovnika, otuđio dvije metalne kase u kojima se nalazilo 40 000 kuna.  Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u petak, 16.prosinca, uz kaznenu prijavu doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku.



Stranica