Tjedno izvješće o prometu

Proteklog tjedna na prometnicama Županije dubrovačko-neretvanske evidentirano je devet prometnih nesreća, od kojih tri s lakše ozlijeđenim osobama, a šest s materijalnom štetom. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici PU dubrovačko-neretvanske sankcionirali su 546 sudionika u prometu, od čega izdvajamo 27 zbog alkoholiziranosti i 162 zbog prekoračenja brzine.

Foto: Ilustracija

Proteklog tjedna na prometnicama Županije dubrovačko-neretvanske evidentirano je devet prometnih nesreća, od kojih tri s lakše ozlijeđenim osobama, a šest s materijalnom štetom.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici PU dubrovačko-neretvanske sankcionirali su 546 sudionika u prometu, od čega izdvajamo 27 zbog alkoholiziranosti i 162 zbog prekoračenja brzine. 

Najveća izmjerena koncentracija alkohola od 2,38 promila izmjerena je jučer, 26.veljače, oko 3.20 sati u Orebiću, kod 42-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka. Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije gdje je zadržan do otrježnjenja, nakon čega je uz optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja doveden u Prekršajni sud u Korčuli. 



Stranica