Metković - nasilničko ponašanje

U nedjelju, 29.travnja, oko 1.15. sati, na križanju Ulica kralja Zvonimira i Mobine, u Metkoviću, 23-godišnjak je svojim osobnim vozilom prepriječio put drugom vozilu kojim je upravljao 25-godišnjak, a u kojem vozilu se nalazila i 26-godišnjakinja. Nakon što je 25-godišnjak otvorio vrata vozila, 23-godišnjak ga je fizički napao, a potom izvukao iz vozila i bacio na pod te nastavio s napadom. Tada mu

Foto: Illustracija

U nedjelju, 29.travnja, oko 1.15. sati, na križanju Ulica kralja Zvonimira i Mobine, u Metkoviću, 23-godišnjak je svojim osobnim vozilom prepriječio put drugom vozilu  kojim je upravljao 25-godišnjak, a u kojem vozilu se nalazila i 26-godišnjakinja. Nakon što je 25-godišnjak otvorio vrata vozila, 23-godišnjak ga je fizički napao, a potom izvukao iz vozila i bacio na pod te nastavio s napadom. Tada mu je pokušala pomoći 26-godišnjakinja, ali 23-godišnjak je i nju fizički napao te je lakše ozlijedio, dok je 25-godišnjak teže ozlijeđen.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teške tjelesne ozljede, nasilničkog ponašanja i prijetnje, 23-godišnjak je nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.



Stranica