Zahvalnice učenicima OŠ "Marin Držić" za sudjelovanje u projektu "Alkohol, ne hvala!"

Jučer, 12.lipnja, u osnovnoj školi Marin Držić u Dubrovniku, učenicima sedmih razreda uručene su zahvalnice zbog iskazane podrške i aktivnog sudjelovanja u preventivnom projektu „Alkohol, ne hvala“. Učenici su predvođeni nastavnicama Katarinom Predojević i Zrinkom Radica, a u suradnji s gospodinom Srđanom Obadom pripremili i u kinu Sloboda upriličili edukativni mjuzikl namijenjen učenicima šestih razreda osnovnih škola.

 Foto: PU dubrovačko-neret.

Jučer, 12.lipnja,  su u osnovnoj školi Marin Držić učenicima sedmih razreda uručene zahvalnice zbog iskazane podrške i aktivnog sudjelovanja u preventivnom projektu „Alkohol, ne hvala“. Učenici su predvođeni nastavnicama Katarinom Predojević i Zrinkom Radica, a u suradnji s gospodinom Srđanom Obadom pripremili i u kinu Sloboda upriličili edukativni mjuzikl namijenjen učenicima šestih razreda osnovnih škola.

Zahvalnice je učenicima i nastavnicama  uručio načelnik Policijske uprave dubrovačko-nertvanske Tonči Glumac. Ovim činom su zaokružene aktivnosti u sklopu ovog velikog preventivnog projekta koji je pokrenula linija prevencije, a koji sa svojim aktivnostima nastavlja u sljedećoj školskoj godini. 



Stranica