Razriješene krađe

U Policijskoj postaji Ston provedeno je kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe s područja Međimurske županije osumnjičene za kazneno djelo krađe na štetu 59-godišnjaka. Osumnjičeni su 26. lipnja iz dvorišta obiteljske kuće u Trpnju, otuđili dijelove drobilice kamena u vrijednosti od tri tisuće kuna. Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasniku, a protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava.

Foto: Ilustracija

U Policijskoj postaji Ston provedeno je kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe s područja Međimurske županije osumnjičene za kazneno djelo krađe na štetu 59-godišnjaka. Osumnjičeni su 26. lipnja iz dvorišta obiteljske kuće u Trpnju, otuđili dijelove  drobilice kamena u vrijednosti od tri tisuće kuna. Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasniku, a protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava. 

Policijska postaja Dubrovnik dovršila je kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom koji je 15.lipnja, iz ugostiteljskog objekta na području stare gradske jezgre, otuđio novčanik u vlasništvu 32-godišnjaka, a u kojem se nalazilo 200 kuna, osobni dokumenti i bankovne kartice. Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom koji je u noći 17/18. svibnja, iz ugostiteljskog objekta u Dubrovniku otuđio jaknu u kojoj se nalazio mobitel i osobni dokumenti u vlasništvu oštećenog 24-godišnjaka. Zbog kaznenih djela krađe, protiv osumnjičenika biti će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku .     

 



Stranica