Prijetio policijskom službeniku

U subotu 7. srpnja, oko 1 sat, nakon zaprimljene dojave o narušavanju javnog reda i mira u Komolcu, policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja zatekli jednu mušku osobu, 35-godišnjaka, u vidno alkoholiziranom stanju koji je doveden u prostorije policije gdje je vrijeđao i omalovažavao policijskog službenika, a potom mu i verbalno prijetio ubojstvom. Nakon provedenog

 Foto: Ilustracija

U subotu 7. srpnja, oko 1 sat, nakon zaprimljene dojave o narušavanju javnog reda i mira u Komolcu, policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja zatekli jednu mušku osobu, 35-godišnjaka, u vidno alkoholiziranom stanju koji je doveden u prostorije policije gdje je vrijeđao i omalovažavao policijskog službenika, a potom mu i verbalno prijetio ubojstvom. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 35-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela prijetnje na štetu policijskog službenika doveden pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske, a potom i sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku.

Policija nastavlja s provođenjem izvida na okolnosti narušavanja javnog reda i mira u Komolcu te pronalasku svih sudionika prijavljenog događaja.



Stranica