Uhvaćeni kradljivci zlatnine i sekundarnih sirovina

U prostorijama Policijske postaje Metković dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom i 39-godišnjakom, osumnjičenima za tešku krađu i dvije krađe na području Metkovića. Utvrđeno je da su u vremenu od 6. do 9. srpnja iz skladišta tvrtke u Opuzenu otuđili veću količinu željeznih kalupa za izradu betona, željeznih nosača i vodilica, u vrijednosti od 70 000 kuna, a koje

 Foto: Ilustracija

U prostorijama Policijske postaje Metković dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom i 39-godišnjakom, osumnjičenima za tešku krađu i dvije krađe na području Metkovića.

Utvrđeno je da su u vremenu od 6. do 9. srpnja iz skladišta tvrtke u Opuzenu otuđili veću količinu željeznih kalupa za izradu betona, željeznih nosača i vodilica, u vrijednosti od 70 000 kuna, a koje predmete su potom prodali otkupnoj stanici za sekundarne sirovine. Svi otuđeni predmeti su pronađeni i bit će vraćeni vlasniku.

Također su u vremenu od 7. do 9. srpnja iz otvorenog skladišta, također u Opuzenu, u vlasništvu 30-godišnjaka, otuđili dva akumulatora i 300 kg starog željeza u vrijednosti od oko 2 000 kuna, a koje predmete su prodali na području Bosne i Hercegovine.

Osim navedenog, 39-godišnjaka se sumnjiči i za krađu zlatnine u vrijednosti od 7 000 kuna iz obiteljske kuće u Metkoviću.

Osumnjičeni 35-godišnjak je sinoć, dok će 39-godišnjak danas tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.  



Stranica