Krađe novčanika

U petak, 10.kolovoza, na području stare gradske jezgre u Dubrovniku zabilježene su dvije krađe novčanika. Nepoznati počinitelj je u Ulici Žudioska iz torbe državljanke SAD-a otuđio novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama. Druga krađa dogodila se u jednom ugostiteljskom objektu kada je nepoznati počinitelj državljanki Australije iz torbe otuđio novčanik s

 Foto: Ilustracija

U petak, 10.kolovoza, na području stare gradske jezgre u Dubrovniku zabilježene su dvije krađe novčanika. Nepoznati počinitelj je u Ulici Žudioska iz torbe državljanke SAD-a otuđio novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama. Druga krađa dogodila se u jednom ugostiteljskom objektu kada je nepoznati počinitelj državljanki Australije iz torbe otuđio novčanik s mobitelom, zdravstvenom i bankovnom karticom.

Jučer, 12.kolovoza, oko 13 sati, na plaži na Masarykovom putu u Dubrovniku, nepoznati počinitelj otuđio je državljanki Ukrajine torbicu s mobitelom i ručnim satom.

Strane državljanke oštećene su sveukupno za oko 12 000 kuna. Policija radi na pronalasku počinitelja i otuđenih predmeta.



Stranica