Na Karasovićima zapljenjeno više od 21 kg hašiša

Jučer, 26. kolovoza, oko 12.15 sati, prilikom ulazne granične kontrole na Karasovićima, policijski službenici su u suradnji s djelatnicima carine pregledom osobnog vozila,marke Mercedes, talijanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 26-godišnji državljanin Albanije, uočili ispod tapicirunga na suvozačevoj strani vozila, više paketića omotanih ljepivom trakom u kojima se nalazila

 Foto: Ilustracija

Jučer, 26. kolovoza, oko 12.15 sati, prilikom ulazne granične kontrole na Karasovićima, policijski službenici su u suradnji s djelatnicima carine pregledom osobnog vozila,marke Mercedes, talijanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 26-godišnji državljanin Albanije, uočili ispod tapicirunga na suvozačevoj strani vozila, više paketića omotanih ljepivom trakom u kojima se nalazila droga za koju je preliminarnim vještačenjem utvrđeno da se radi o hašišu. Državljanin Albanije je uhićen i doveden na kriminalističko istraživanje.

Na temelju naloga Županijskog suda u Dubrovniku obavljena je detaljna pretraga vozila kojom prilikom je pronađeno 52 paketa u kojima se nalazila opojna droga hašiš ukupne težine 21 kg 208 gr. Vrijednost zapljenjenog hašiša  u uličnoj preprodaji dosegla bi iznos od oko 2.000.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela zlouporabe opojnih droga, 26-godišnji albanski državljanin je danas, 27.kolovoza, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.



Stranica