Zlouporaba opojnih droga

Tijekom noći sa četvrtka na petak, 4/5. listopada, oko ponoći, u Ulici Bana Josipa Jelačića u Dubrovniku, zatečen je 29-godišnjak koji je vidjevši policijske službenike pokušao pobjeći te tom prilikom odbacio vrećicu u kojoj se nalazilo 9 pakiranja s ukupno 9 gr kokaina. 29-godišnjak je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je

Foto: Ilustracija

Tijekom noći sa četvrtka na petak, 4/5. listopada, oko ponoći, u Ulici Bana Josipa Jelačića u Dubrovniku, zatečen je 29-godišnjak koji je vidjevši policijske službenike pokušao pobjeći te tom prilikom odbacio vrećicu u kojoj se nalazilo 9 pakiranja s ukupno 9 gr kokaina. 29-godišnjak je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kaznena djela zlouporabe opojnih droga.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 29-godišnjak je uz kaznenu prijavu  predan pritvorskom  nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske, a potom je u subotu, 6. listopada doveden u nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku.   



Stranica