Prometna nesreća s poginulom osobom

Jučer, 15 listopada, u vremenu od 20.40 do 20.45 sati, na predjelu Lozice i Stare Mokošice, dogodile su se dvije prometne nesreće od kojih je jedna s materijalnom štetom. Sudionik ove prometne nesreće smrtno je stradao u drugoj nesreći u kojoj su još dvije osobe teže ozlijeđene. Naime, 61-godišnjak je upravljao osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se kroz naselje Lozica kada je izgubio nadzor nad vozilom i skrenuo ulijevo gdje je udario

 Foto: Ilustracija

Jučer, 15 listopada, u vremenu od 20.40 do 20.45 sati, na predjelu Lozice i Stare Mokošice, dogodile su se dvije prometne nesreće od kojih je jedna s materijalnom štetom. Sudionik ove prometne nesreće smrtno je stradao u drugoj nesreći u kojoj su još dvije osobe teže ozlijeđene.

Naime, 61-godišnjak je upravljao osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se kroz naselje Lozica kada je izgubio nadzor nad vozilom i skrenuo ulijevo gdje je udario u bočni dio gradskog autobusa kojim je iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak. Nakon ove prometne nesreće s materijalnom štetom 61-godišnjak je nastavio s vožnjom u smjeru Stare Mokošice, gdje je oko 20.45 sati dolaskom do Ulice uz jadransku cestu k.br.10, iz zasada nepoznatog razloga izgubio nadzor nad vozilom, skrenuo ulijevo i udario u osobno vozilo, dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 49-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja preminuo je 61-godišnji vozač, dok su 49-godišnjak i 32-godišnjak, vozač i putnik iz drugog osobnog vozila, teže ozlijeđeni te su nakon pružene liječničke pomoći zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Po nalogu nadležnog državnog odvjetnika koji je rukovodio očevidom, tijelo smrtno stradalog je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice radi obdukcije.

O ovoj prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.



Stranica