Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 1.studenog, oko 13.50 sati u Ulici branitelja u Dubrovniku, jedna osoba je teže, a jedna lakše ozlijeđena. Naime, 38—godišnjak iz Dubrovnika je upravljao motociklom, dubrovačkim registracijskih oznaka, kada je krećući se kolnikom izgubio nadzor nad motociklom, skrenuo udesno i udario u rubnjak, a potom u stup javne rasvjete, dok je

 Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći  koja se dogodila jučer, 1.studenog, oko 13.50 sati u Ulici branitelja u Dubrovniku, jedna osoba je teže, a  jedna lakše ozlijeđena. Naime, 38—godišnjak iz Dubrovnika je upravljao motociklom, dubrovačkim registracijskih oznaka, kada je krećući se kolnikom izgubio nadzor nad motociklom, skrenuo udesno i udario u rubnjak, a potom u stup javne rasvjete, dok je u klizanju motocikl udario u 32-godišnju pješakinju, državljanka Japana, koja se kretala nogostupom.

U ovoj prometnoj nesreći vozač motocikla je teže, a pješakinja je lakše ozlijeđena te su  nakon pružene liječničke pomoći zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici. 



Stranica