Prometna nesreća s poginulom osobom

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 9.studenog, oko 17.15 sati, na D-8 kod mjesta Komin, jedna osoba je smrtno stradala, jedna je teže, a jedna je lakše ozlijeđena. Naime, u sudaru kombi vozila slatinskih registracijskih oznaka, koje se uključivalo u promet sa proširenja na D-8, i osobnog vozila, makarskih registracijskih oznaka, koje se kretalo

 Foto: Ilustracija

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 9.studenog, oko 17.15 sati, na D-8 kod mjesta Komin, jedna osoba je smrtno stradala, jedna je teže, a jedna je lakše ozlijeđena. Naime, u sudaru kombi vozila slatinskih registracijskih oznaka, koje se uključivalo u promet sa proširenja na D-8, i osobnog vozila, makarskih registracijskih oznaka, koje se kretalo kolnikom D-8, smrtno je stradao 50-godišnji putnik iz osobnog vozila. 23-godišnji vozač osobnog vozila je teže ozlijeđen te je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok je 43-godišnji vozač kombi vozila lakše ozlijeđen.

Tijekom očevida, kojem je nazočio nadležni državni odvjetnik, u vremenu od 17.20 do 20.45 sati, promet vozila bio je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.



Stranica