Tjedno izvješće o prometu

Tijekom proteklog tjedna na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske evidentirano je 15 prometnih nesreća. Dvije osobe su teže, a jedna je lakše ozlijeđena. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici poduzeli su 455 represivnih mjera, od čega izdvajamo 152 zbog prekoračenja brzine i 20 zbog alkohola. U proteklom tjednu iz prometa je isključeno 29 vozača ( zbog

Foto: Ilustracija

Tijekom proteklog tjedna na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske evidentirano je 15 prometnih nesreća.  Dvije osobe su teže, a jedna je lakše ozlijeđena. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici poduzeli su 455 represivnih mjera, od čega izdvajamo 152 zbog prekoračenja brzine i 20 zbog alkohola. U proteklom tjednu iz prometa je isključeno 29 vozača ( zbog vožnje pod utjecajem alkohola, upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje) te 10 vozila radi tehničke neispravnosti odnosno isteka registracije.

U prometnoj nesreći koja se dogodila, u petak 16.studenog, oko 8.50 sati, u Vukovarskoj ulici u Dubrovniku,  70-godišnji pješak je teže ozlijeđen. Naime, on je nakon izlaska iz vozila započeo prelaziti kolnik van obilježenog pješačkog prijelaza, kada ga je prednjim desnim dijelom udarilo osobno vozilo, dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 57-godišnjakinja. U ovoj prometnoj nesreći 70-godišnjak je teže ozlijeđen te je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.



Stranica