Korčula - u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen pješak

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 8.ožujka, oko 19.10 sati, u Čari na Korčuli, jedna osoba je lakše ozlijeđena. Naime, 22-godišnjak je prilikom neopreznog započinjanja s kretanjem teretnog vozila, dubrovačkih registracijskih oznaka, djelomično otvorenim suvozačevim vratima udario u 62-godišnjeg pješaka koji se u tom trenutku nalazio na kolniku

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 8.ožujka, oko 19.10 sati, u Čari na Korčuli, jedna osoba je lakše ozlijeđena. Naime, 22-godišnjak je prilikom neopreznog započinjanja s kretanjem teretnog vozila, dubrovačkih registracijskih oznaka, djelomično otvorenim suvozačevim vratima udario u 62-godišnjeg pješaka koji se u tom trenutku nalazio na kolniku  pored svog parkiranog osobnog vozila, a koje je bilo u kvaru.

Potom je oko 19.20 sati, na mjesto događaja prometne nesreće, došao 30-godišnjak, sin ozlijeđenog pješaka, koji je verbalno vrijeđao vozača i suvozača te tom prilikom rukom razbio retrovizor na teretnom vozilu. Protiv 30-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz čl.6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Nakon pružene liječničke pomoći u Domu zdravlja u Korčuli, 62-godišnjak je prevezen u splitsku bolnicu gdje je zbog lakših tjelesnih ozljeda zadržan na liječenju.



Stranica