Dvijica osumnjičenih za tešku krađu

Slika PU_DN/auto_policija07.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 31 i 26 godina osumnjičenim za kazneno djelo teške krađe. Sumnjiče se da su u kasnim večernjim satima 4.veljače provalili u kuću na širem dubrovačkom području odakle su otuđili dvije lovačke puške, 45 komada pripadajućih patrona, kožni opasač i 4.200 kuna, oštetivši 66-godišnjeg vlasnika za ukupni iznos od 9.000 kuna.  

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom  muškaraca u dobi od 31 i 26 godina osumnjičenim za kazneno djelo teške krađe.

Sumnjiče se da su u kasnim večernjim satima 4.veljače provalili u kuću na širem dubrovačkom području odakle su otuđili dvije lovačke puške, 45 komada pripadajućih patrona, kožni opasač i 4.200 kuna, oštetivši 66-godišnjeg vlasnika za ukupni iznos od 9.000 kuna.

Osumnjičeni 26-godišnjak je tijekom jučerašnjeg dana, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove PU, dok je protiv 31-godišnjaka podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku. 



Stranica