Ispravak poziva na testiranje

Slika PU_DN/zastava.png

Povjerenstvo za provedbu internog oglasa za popunu slobodnog radnog mjesta rukovodećeg policijskog službenika/ca u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj objavljuje ISPRAVAK POZIVA NA TESTIRANJE KANDIDATIMA/KINJAMA

koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana  06. ožujka 2019. godine, rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, na radno mjesto
 
  1. POSTAJA POMORSKE POLICIJE DUBROVNIK, NAČELNIK POLICIJSKE POSTAJE - 1 izvršitelj   
 
Tekst poziva na testiranje, koji je objavljen na web stranicama Ministarstva uprave i Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dana 25. ožujka 2019. godine, ispravlja  se u dijelu koji glasi:
 
koje će se održati dana 1. travnja 2019. godine (ponedjeljak) s početkom u 09.00 sati u sjedištu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, Dr. Ante Starčevića 13, Dubrovnik (velika sala)
 
Povjerenstvo će s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/e na testiranju održati razgovor (intervju) dana 1. travnja 2019. godine (neposredno nakon testiranja) s početkom u 11,00 sati.
 
na način da glasi:
 
koje će se održati dana 8. travnja 2019. godine (ponedjeljak) s početkom u 09.00 sati u sjedištu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, Dr. Ante Starčevića 13, Dubrovnik (velika sala)
 
Povjerenstvo će s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/e na testiranju održati razgovor (intervju) dana 8. travnja 2019. godine (neposredno nakon testiranja) s početkom u 11,00 sati.
 
U ostalim dijelovima tekst poziva na testiranje ostaje neizmijenjen.

Stranica