Kod 22-godišnjaka na Korčuli pronađena veća količina droge

Slika PU_DN\2021\DROGA-KORČULA\1.JPG

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Korčula utvrđena je osnovana sumnja da je 22-godišnjak s otoka Korčule počinio kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Prekjučer, 21. travnja, u popodnevnim satima, policijski službenici su temeljem naloga Općinskog suda u Dubrovniku, Stalna služba u Blatu izvršili pretragu stana i ostalih prostorija koje spomenuti koristi, kada je pronađeno 28 pvc vrećica droge marihuane ukupne težine 323 grama, 13,3 grama hašiša, tri vrećice s ukupno 16,4 grama psylocibina, vrećica s 362 grama speed-a i dvije digitalne vage za precizno mjerenje s tragovima amfetamina i marihuane.

Osumnjičeni je uhićen na području Splita, te je doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je radi daljnje preprodaje konzumentima s područja otoka Korčule, nabavio veće količine droge, te je u najmanje jednom slučaju istu drogu prodao.

Jučer, u popodnevnim satima, osumnjičeni 22-godišnjak je uz kaznenu prijavu, doveden pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.
 

Stranica