MCGP Nova Sela: zaplijenjeno preko 22 kg marihuane

Slika PU_DN/mar- 1.jpg

Ulaznoj graničnoj kontroli na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Nova Sela u subotu, 13. veljače, u 17.25 sati, pristupilo je osobno vozilo crnogorskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 51-godišnji crnogorski državljanin. Tijekom obavljanja granične kontrole posumnjalo se u krijumčarenje droge te je, temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku, u suradnji sa djelatnicima carine obavljena detaljna pretraga vozila kada su sa lijeve i desne strane stražnjeg sjedala pronađena 33 paketa s ukupno 22,161 kg marihuane čija bi vrijednost u uličnoj preprodaji dosegla iznos od oko 1.200.000 kuna.  

Foto: Ilustracija

Ulaznoj graničnoj kontroli na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Nova Sela u subotu, 13. veljače, u 17.25 sati, pristupilo je osobno vozilo crnogorskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 51-godišnji crnogorski državljanin.

Tijekom obavljanja granične kontrole posumnjalo se u krijumčarenje droge te je, temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku, u suradnji sa djelatnicima carine obavljena detaljna pretraga vozila kada su sa lijeve i desne strane stražnjeg sjedala pronađena 33 paketa s ukupno 22,161 kg marihuane čija bi vrijednost u uličnoj preprodaji dosegla iznos od oko 1.200.000 kuna.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama osumnjičeni crnogorski državljanin je tijekom popodnevnih sati jučer, 14. veljače, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 



Stranica