Metković- postavljen LED display s informacijama o radu policije

Slika PU_DN/displej-1.jpg

Foto: PU dubrovačko-neret.

Predstavnici Grada Metkovića, na čelu s gradonačelnikom Božom Petrovom, prepoznali su važnost djelovanja Vijeća za prevenciju, kao tijela koje će kroz partnerstvo različitih tijela vlasti, javnih službi, gospodarstva, sportskih kolektiva, vjerskih zajednica i drugih institucija doprinijeti prevenciji kriminaliteta na području Grada Metkovića.

S tom svrhom, početkom ove godine održana je konstituirajući sjednica Vijeća, a nedugo zatim je osnovano i Povjerenstvo za promet koje je već donijelo određene odluke koje su rezultirale uređenje prometne infrastrukture u Gradu Metkoviću.

U mjesecu lipnju Vijeće je na svojoj II. sjednici jednoglasno donijelo Odluku o zabrani konzumiranja alkohola na javnim površinama Grada Metkovića, a već u mjesecu srpnju, po postavljanju LED video – displaya u Ulici kralja Zvonimira, PP Metković je u okviru programa informiranja građana o radu policije te prevencije kriminaliteta i podizanja razine sigurnosti cestovnog prometa započela s emitiranjem promidžbenih sadržaja na LED displeju.

Poduzete aktivnosti na podizanju razine prometne kulture, objave servisnih informacija i predstavljanja preventivnih projekata naišlesu na pozitivan odjek javnostite se još jednom pokazalo kako suradnja između lokalne zajednice i policije služi na dobrobit zajednici u cjelini.



Stranica