Najava programa "Vidi i klikni"

Slika PU_DN/2022/13.jpg

Radi se o projektu čija je osnovna ideja UČENJE KROZ ČINJENJE, a usmjeren je na sigurnost djece u prometu, na što smo svi posebno osjetljivi

Foto: Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Na inicijativu Postaje prometne policije Dubrovnik tijekom sljedećeg tjedna u našem gradu gostovati će Hrvatski auto klub sa svojim prepoznatljivim i iznimno zanimljivim projektom Vidi i klikni.

Ciljana skupina su djeca u dobi od 6 do 7 godina kojima se kroz ovaj program prenose znanja i iskustva za njihovo sigurno sudjelovanje u prometu, odnosno znanja o tome kako prepoznati i vidjeti opasnosti u prometu, te kako ih učiniti vidljivim za vozače.

Otvaranje programa je u utorak, 7. lipnja u 8,30 sati u Osnovnoj školi Montovjerna, a osim za djecu te škole, program će se kroz četiri dana u istoj školi provoditi i za djecu Osnovne škole Lapad i vrtića Škatulica, Kalimero i Palčica.

Ovom zajedničkom suradnjom Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i HAK-a želi se, kroz djeci zabavan sadržaj, postići rana prometna prevencija i njihovo sigurno sudjelovanje u prometu.

Na otvaranju programa prisutnima će se obratiti predstavnici HAK-a, načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević i pomoćnik načelnika Službe za javni red i sigurnost ove Policijske uprave Mato Bender.



 

Stranica