Nova usluga MUP-a – naručite se i pratite svoj red čekanja za dokumente putem mobilnog uređaja

Slika PU_DN/Ilustracija/redomat.mup.png

U Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj ovu je opciju, za sada, moguće koristiti u zgradi upravnih poslova u Dubrovniku i u Metkoviću

Foto: Ilustracija

Za rješavanje upravnih poslova  građani  više ne trebaju čekati u redovima, već svoj redni broj za pojedinu uslugu mogu neposredno preuzeti na redomat uređaju smještenom na ulazu u prostore upravnih poslova ili putem aplikacije za mobilni pristup redomat.mup.hr koju mogu  instalirati na svojim mobilnim telefonima i preko nje odabrati svoj termin dolaska i pratiti red čekanja.

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način rezervirate svoj termin kada vam to najbolje odgovara.

Opcija preuzimanja rednog broja znači da građani mogu, za tekući dan, elektronski preuzeti broj i prije nego su fizički pristupili u službene prostorije upravnih poslova.
Broj koji je preuzet biti će prozvan po uobičajenom rasporedu pa osoba koja je broj preuzela u to vrijeme mora biti u službenim prostorima upravnih poslova  te pristupiti na šalter s kojeg je prozvana.

Opcija preuzimanja može se koristiti svaki radni dan, a građane pozivamo da pažljivo koriste ovu opciju vodeći računa o tome koliko je brojeva ispred njih (o čemu aplikacija također daje obavijest).

Molimo buduće korisnike aplikacije da poštuju pravilo jedna punoljetna osoba – jedan broj te da poštuju vrijeme naručivanja, a u slučaju spriječenosti termin otkaže kroz aplikaciju.

 

Stranica