Obavijest građanima vezana uz obavljanje upravnih poslova

Slika PU_DN/upravni.png

Od jučer, 11. svibnja se na mjestima obavljanja upravnih poslova u policijskim upravama i policijskim postajama započelo s obavljanjem poslova u punom opsegu, od ponedjeljka do petka 08,30 do 15,00 sati, utorkom do 17,00 sati

Temeljem Odluke o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena u Ministarstvu unutarnjih poslova, u vezi s pojavom bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, koju je ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović donio 8. svibnja 2020. godine, od ponedjeljka 11. svibnja 2020. godine u svim policijskim upravama i policijskim postajama na upravnim poslovima započelo se s obavljanjem poslova vezanih uz izdavanje putnih isprava, osobnih iskaznica i vozačkih dozvola, prijavu i odjavu prebivališta i boravišta te poslova vezanih uz nabavu i registraciju oružja, reguliranje statusa i izdavanja isprava stranaca u punom opsegu.

Obavljanje navedenih poslova u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj i policijskim postajama organizirano je u vremenu od 8,30 do 15,00 sati, utorkom do 17,00 sati, u skladu sa specifičnim okolnostima, mogućnostima i mjesnim prilikama, uz ispunjenje svih epidemioloških mjera.

Telefonski brojevi na koje građani mogu dobiti informacije o svim pitanjima vezanim za izdavanje dokumenata i dogovoriti dolazak su:

Stranica