Obnovljene prostorije Policijske postaje Dubrovnik

  • Slika PU_DN/2019//pp Dubrovnik.JPG03.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Danas je u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, a nakon završetka radova obnove prostorija Policijske postaje Dubrovnik koji su financirani iz sredstava Grada Dubrovnika,  održana prigodna konferencija za medije na kojoj su se javnosti obratili načelnik Policijske uprave Ivan Pavličević i gradonačelnik grada Dubrovnika Mato Franković.  

-Bilo je bitno obnoviti ove prostore u koje dolaze sugrađani i turisti da izgledaju adekvatno. Do sada je to bio prostor koji ničim nije odavao nešto što je bilo primjereno gradu - šampionu turizma. Zato smo se odlučili izdvojiti nešto više od 800 tisuća kuna u namjenu uređenja ovih prostorija kako bi i policijski službenici radili u valjano uređenim prostorima, ali i da bi dojam Grada Dubrovnika za sve koji dolaze ovdje bio kvalitetniji i bolji. Grad će i dalje nastaviti ulagati u sve žurne službe jer, tako sudjelujemo u zajednici a iako im grad nije osnivač, pružaju usluge gradu Dubrovniku - rekao je tom prilikom dubrovački gradonačelnik Mato Franković, dok je načelnik Pavličević zahvaljujući na pomoći naglasio:

-Grad Dubrovnik je uvijek imao sluha za pomoć policiji, prvenstveno službenicima koji rade s građanima i sa stranim posjetiteljima. Jer, drugačiji je osjećaj onoga koji dolazi u nove prostorije ali i policijskog službenika koji tu radi kada ih primi u prostorijama koje  su za to primjerene. Grad Dubrovnik je šampion turizma i desetka u svemu, a evo sad imamo i prostorije koje zaslužuju visoku ocjenu. Važno je reći kako ovo nije jedina pomoć grada i na tome im hvala - rekao je Pavličević te uručio prigodnu zahvalu gradonačelniku Frankoviću

Stranica