Odigrani turniri u malom nogometu, stolnom tenisu i streljaštvu

Slika PU_DN/Turnir-1.jpg

Foto: PU dubrovačko-neret.

Povodom obilježavanja Dana policije u petak, 28. rujna u Sportskoj dvorani u Dubrovniku odigran je malonogometni turnir pet ekipa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i to Policijske postaje Ston, Postaje granične policije Gruda, Postaje granične policije Metković, Postaje aerodromske policije Čilipi i Interventne jedinice policije Dubrovnik. U finalu natjecanja suočile su se ekipe Policijske postaje Gruda i Interventna jedinica, a pobjedu je odnijela ekipa Policijske postaje Gruda.

Osim nogometa, odigran je  i turnir u stolnom tenisu u kojem je sudjelovalo 14 igrača. Ovogodišnji pobjednik je policijski službenik Interventne jedinice Dubrovnik Dario Marić, a drugo mjesto je zauzeo umirovljeni policijski službenik Darko Božić, dok je treće mjesto pripalo Milanu Rezu iz Službe za granicu.

U suradnji s klubom praktičnog pucanja Dubrovnik po prvi puta održan je turnir u streljaštvu na kojem je nastupilo 13 policijskih službenika ove Policijske uprave. U natjecateljskom dijelu nastupalo se u tri discipline i to precizno gađanje na 15 metara, brzo gađanje na 7 metara s vremenskim ograničenjem od 2 sekunde za ispaljenih 5 metaka i praktično gađanje. Ovogodišnji pobjednik je Nikica Lazarević, policijski službenik Interventne jedinice Dubrovnik, drugo mjesto je pripalo Leonardu Buliću, policijskom službeniku Službe policije, a treće Marku Batoriu iz Policijske postaje Dubrovnik.

Uz čestitke za Dan policije svim natjecateljima i pobjednicima zahvaljujemo na sudjelovanju i čestitamo na osvojenim trofejima.



Pisane vijesti