Osnovano Vijeće za prevenciju Gradskog kotara Ploče

Slika PU_DN/A_MUP zastava.jpg

Vijeće GK Ploče osnovano je po uzoru i iskustvu drugih vijeća za prevenciju kriminaliteta osnovanih na području Dubrovnika

Foto: Ilustracija

Po uzoru i iskustvu u radu vijeća za prevenciju Mokošice i Gradskog kotara Grad, u jutarnjim satima jučer, 30. lipnja, u prostorijama Gradskog kotara Ploče održana je konstituirajuća sjednica Vijeća za prevenciju kriminaliteta Gradskog kotara Ploče.

Sjednicu Vijeća vodio je predsjednik Gradskog kotara g. Srđan Obad, a osim njega na sjednici su bili prisutni članovi Vijeća, odnosno vijećnici Gradskog kotara, predstavnici škola, policije, državnih i civilnih udruga s područja spomenutog Gradskog kotara.

Nakon konstituiranja  Vijeća raspravljalo se i o određenim sigurnosnim i komunalnim problemima, a sljedeća sjednica planira se održati 28. srpnja ove godine u 20 sati u Lazaretima i ona će, ukoliko to budu dozvoljavale epidemiološke mjere, biti otvorena za sve zainteresirane građane tog gradskog područja.

Dodajmo ovom da će se sjednice Vijeća za prevenciju kriminaliteta GK Ploče održavati svaka tri mjeseca i prethodno će biti medijski najavljene kako bi svi zainteresirani građani na njima mogli sudjelovati i iznijeti sigurnosne ili komunalne probleme na koje nailaze.

 

Stranica