Osumnjičen da je poticao na prostituciju

Slika PU_DN/Ilustracija/lisice.jpg

Radi zarade osumnjičeni je u više navrata poticao i omogućio 26-godišnjoj kolumbijskoj državljanki pružanje spolnih usluga u više gradova na području Republike Hrvatske

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim državljaninom Kolumbije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Prostitucija“.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je osumnjičeni od 19. do 24. srpnja ove godine radi zarade u više navrata poticao i omogućio 26-godišnjoj kolumbijskoj državljanki pružanje spolnih usluga u više gradova na području Republike Hrvatske.

Novčanu naknadu koju bi 26-godišnjakinja dobila međusobno su dijelili na način da je osumnjičeni sebi uzimao 40%, a 26-godišnjakinja preostalih 60%.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, dok je kolumbijskoj državljanki doneseno rješenje o protjerivanju s dvogodišnjom zabranom ulaska i boravka u Europskom gospodarskom prostoru.  
 

Stranica