Osumnjičen za tri kaznena djela

Slika PU_DN/traka07.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Metković dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom iz Ploča, kojeg se sumnjiči da je od kraja ožujka do 10. travnja na području Metkovića počinio tri kaznena djela i to krađe, teške krađe i krivotvorenja isprave. Osumnjičeni je u blizini Željezničkog kolodvora u Metkoviću iz rezervoara teretnog vozila otuđio 210 litara dizel goriva, a iz radnog stroja koje se nalazilo u polju u Opuzenu, otuđio je dva akumulatora vrijednosti oko 800 kuna. Također, utvrđeno je kako je 44- godišnjak koristio neregistrirano vozilo na kojeg stavio nepripadajuće registarske pločice.  Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.  

 Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Metković dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom iz Ploča, kojeg se sumnjiči da je od kraja ožujka do 10. travnja na području Metkovića počinio tri kaznena djela i to krađe, teške krađe i krivotvorenja isprave.

Osumnjičeni je u blizini Željezničkog kolodvora u Metkoviću iz rezervoara teretnog vozila otuđio 210 litara dizel goriva, a iz radnog stroja koje se nalazilo u polju u Opuzenu, otuđio je dva  akumulatora vrijednosti oko 800 kuna.

Također, utvrđeno je kako je 44- godišnjak koristio neregistrirano vozilo na kojeg stavio nepripadajuće registarske pločice. 

Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica