Ploče: Uhićen muškarac s kokainom i amfetamin-speedom koje je namjeravao preprodavati po Dolini Neretve

  • Slika PU_DN\2023\Ploče - droga\4.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Muškarc je s područja Splitsko-dalmatinske županije, a namjera mu je bila prodavati drogu konzumentima s područja Doline Neretve

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su u poslijepodnevnim satima u ponedjeljak, 13. studenoga, na autobusnoj stanici u mjestu Rogotin, zatekli mlađu mušku osobu koji kod sebe nije imao identifikacijski dokument, a kod kojeg su pronađene dvije plastične vrećice u kojima se nalazilo ukupno 86,2 grama amfetamin-speeda, vrećica s 53,1 grama kokaina i digitalna vagu s tragovima droge.

Muškarac je uhićen i doveden u prostorije policije gdje je utvrđeno da se radi o 23-godišnjaku s područja Splitsko-dalmatinske županije, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je na područje Dubrovačko-neretvanske županije došao s ciljem preprodaje droge konzumentima s područja Doline Neretve.

Sva pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a osumnjičeni 23-godišnjak je, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, predan pritvorskom nadzorniku. 
 


Stranica