Pokušali ilegalno ući u RH

Slika PU_DN/granica.png

U jutarnjim satima jučer, 9. svibnja, u mjestu Molunat u Konavlima, policijski službenici Policijske postaje Gruda zatekli su dvoje albanskih državljana koji u svojim putnim ispravama nisu imali ulazni štambilj RH zbog čega se posumnjalo u ilegalni prelazak državne granice. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su državnu granicu između Crne Gore i Republike Hrvatske nezakonito prešli u subotu, 7. svibnja u večernjim satima, pješice preko brda Orjača.  

Foto: Ilustracija

U jutarnjim satima jučer, 9. svibnja, u mjestu Molunat u Konavlima, policijski službenici Policijske postaje Gruda zatekli su dvoje albanskih državljana koji u svojim putnim ispravama nisu imali ulazni štambilj RH zbog čega se posumnjalo u ilegalni prelazak državne granice.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su državnu granicu između Crne Gore i Republike Hrvatske nezakonito prešli u subotu, 7. svibnja u večernjim satima, pješice preko brda Orjača.

Rješenjem o protjerivanju dvojici albanskih državljana određena je dvogodišnja zabrana ulaska i boravka u RH te su postupkom readmisije predani policijskim službenicima Crne Gore.  



Stranica